Грилована риба с ананас
Изумително вкусно и леко пикантно предложение
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте скарата на средно висока температура. В купа смесете лимоновия сок, меда и ситно нарязаната люта чушка. Разбъркайте добре. Добавете нарязания на ситно лук, ананас и кориандър и разбъркайте. Оставете салцата настрана, за да се смесят вкусовете. През това време смесете сухия кориандър, червения пипер, сол и черен пипер. С тази смес овкусете рибата. Печете рибата на скара за около 10 минути от всяка страна. Сервирайте със салцата от ананас.
Още по темата
Рибата, след като се почисти и измие, се нарязва на порции, посолява се и се запържва леко в мазнината. В същата мазнина се запържва леко ситно нарязаният лук, а след...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп