Венециански сладкиш (стъпка по стъпка)
Лесно шоколадово изкушение за по-малко 2 лева!
Приготвяне
40 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Стъпка 1
Разтопете на водна баня шоколада. Разбийте маслото със захарта, добавете яйцата и разбийте добре.
Стъпка 2
Смесете брашното със солта, разбъркайте и добавете яйчената смес. Разбийте добре, докато се получи еднородна смес.
Стъпка 3
Сипете половината от тестото в намаслена форма за кекс. На тънка струя сипете половината от разтопения шоколад и разбъркайте. Сипете останалото тесто, отново шоколад и запечете при 180 градуса за около 25-30 минути или до готовност.
Още по темата
Пресейте брашното с бакпулверът и смесете със захарта и лимонoвата кора. Нарежете крем сиренето и маслото на малки кубчета и прибавете към сухата смес. Намачкайте с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп