Бъркани яйца с розмарин
Идеалната бърза вечеря
Приготвяне
20 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Маслото се разтопява в дълбок тиган и в него се пуска натрошеното сирене. След това огънят се намалява и в тигана се счукват яйцата. Бъркат се леко и щом започнат да стягат, се прибавят нарязаният на дребни парченца кашкавал. Ястието се готви на тих огън, докато стегнат яйцата. Подправя се със сол, червен пипер и стрък пресен розмарин. Сервира се горещо с препечени филийки.
Още по темата
Яйцата се разбиват добре, посоляват се и се пържат в разтопеното масло. След като се опържат от едната страна се разбъркват. Поръсват с червен пипер и се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп