Банички с лютеница и сирене
Пухкава и топла закуска за цялото семейство
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Готовото тесто разделяме на топки и всяка топка разточваме на тънка кора. Всяка кора намазваме с лютеница, поръсваме със сирене и и кашкавал и навиваме. Готовите банички се нареждат в намаслена тава, поръсваме с чубрица и печем в предварително загрята на 180С фурна за около 30 минути.
Още по темата
Каймата се слага в купа. Лукът и морковът се измиват, почистват и стържат на ренде. Добавят се към купата с кайма. Допълнително се чуква едно яйце. Мляното месо се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп