Банички с риба тон

Вкусна идея за закуска само за 30 минути


Приготвяне
20 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 200 градуса. Изцедете рибата от маслото. Запържете ситно нарязания лук, добавете рибата, кашкавала, магданоза, сол, черен пипер и горчицата. Разбъркайте добре и оставете да се охлади. Разточете тестото, намажете го от единия край с разбитото яйце, а от другата страна сложете от плънката по цялата дължина на кората. Завийте на руло, намажете с жълтъка, поръсете със сусама и запечете в умерено загрята фурна за 15-20 минути.
Още по темата

Каймата се запържва с лука, солта, черния пипер, 1яйце и магданоза. Оставя се да изстине. От тестото се нарязват правоъгълници. В средата на всеки се слага от плънката...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп