Банички с риба тон

Вкусна идея за закуска само за 30 минути


Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 200 градуса. Изцедете рибата от маслото. Запържете ситно нарязания лук, добавете рибата, кашкавала, магданоза, сол, черен пипер и горчицата. Разбъркайте добре и оставете да се охлади. Разточете тестото, намажете го от единия край с разбитото яйце, а от другата страна сложете от плънката по цялата дължина на кората. Завийте на руло, намажете с жълтъка, поръсете със сусама и запечете в умерено загрята фурна за 15-20 минути.
Още по темата

Каймата се запържва с лука, солта, черния пипер, 1яйце и магданоза. Оставя се да изстине. От тестото се нарязват правоъгълници. В средата на всеки се слага от плънката...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп