Интересно предложение за хапване по всяко време
Месото се нарязва на малки парчета и престоява в марината от 1 глава лук, магданоз, бялото вино, ким, сол и черен пипер. Тестото се приготвя от брашното, солта и маслото, които се стриват между дланите, докато стане на трохи. Тази маса се размесва с водата, меси се енергично и се разделя на две топки, които се оставят на студено. Месото се отцежда от маринатата и се запържва в олиото с 1 глава лук, картофите нарязани на кръгчета, сол и черен пипер. Тестото се разточва на две кори с формата на тавата за баницата. Едната кора е по-малка и се слага в тавата. Отгоре се изсипва плънката и краищата се намазват с разбито яйце. Покрива се с втората кора и се притискат краищата, за да се слепят. Баницата се намазва с яйце, а в средата се прави дупка, в която се слага навито на тръбичка фолио. Пече се в умерена фурна 1,5 часа.