Ароматно свинско с печурки
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязва се месото на порции, които се потапят в размитото с вода брашно и подправките. Нарежда се в тава, поръсва се с олио, скилидките чесън, лук и се долива 2 ч.ч. вода. Покрива се с фолио и се пече в загрята фурна на 180 С. След около час се слагат нарязаните печурки и се пече още около 30 минути. После фолиото се маха и месото се дозапича за 10 минути до зачервяване. Сервира се с картофи, ориз или друга гарнитура.
Още по темата
Смесете подправките за маринатата, прибавете зехтина, намажете месото и оставете в хладилника за час. Нарежете моркова, лука, целината, чушката и запържете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп