Пиле с топено сирене

Пиле с топено сирене Лакомник

Апетитно хапване за вечеря само за 30 минути

Пиле с топено сирене
Време за приготвяне
Приготвяне
30 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

бяло пилешко месо

1 кутия топено сирене

1 скилидка чесън

1/4 ч.ч. олио

Начин на приготвянe

Разделяме пилешкото месо на порции и ги слагаме в йенска тенджера, намазана с олио. Нарязваме топеното сирене на филийки и с тях покриваме месото. Добавяме ситно нарязан чесън и малко вода, от които при печене се получава пикантен сос. Загряваме фурната на 180–200º и оставяме да се пече 30 мин. Гарнираме готовото пилешко ястие със салата.

Още по темата
Още по темата
Пиле със зеленчуци
В тенджера загряваме мазнината и изсипваме нарязаното на ивици месо. Запържва се до бяло и се прибавят едрите зеленчуци, също нарязани. Под капак се пържи 1-2 минути,...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц