Разнообразни и вкусни комбинации, които се приготвят за нула време
Каймата е един от най-популярните продукти за готвене в българската кухня и продължава така е и в съвременното меню на повечето семейства. Причината е, че тя е сравнително евтина, а освен това се приготвя по много разнообразни начини. Може да се използва както в рецепти за супи, така за основни ястия, скара и в комбинация със зеленчуци. Вижте идеите с кайма, които ви предлагаме за днешната вечеря и сме подбрали, така че да са бързи, за да не губите време в делничния ден.
Мини лазаня с кайма и колбаси - 30 минути
Пълнени гъби с кайма - 45 минути
Печени картофи с кайма - 40 минути
Боб с ориз и кайма - 40 минути
Китайски торбички с кайма на пара - 45 минути
Сарми с кайма от прясно зеле на пара - 35 минути
Специалитет "Хасан паша" - 35 минути
Пудинг с мляно месо - 20 минути