Яйчена супа

Яйчена супа Лакомник
Яйчена супа
Време за приготвяне
Приготвяне
45 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 яйца

50 г масло

2 с.л. фиде

1 ч.л. сол

магданоз за поръсване на вкус

лимонов сок на вкус

Начин на приготвянe

В 1 л кипяща подсолена вода се слагат маслото и фидето. Разбъркват се и се оставят да врят 15 минути. Яйцата се разбиват и към тях се добавя ситно нарязаният магданоз. След като фидето се свари, яйцата бавно се изливат в тенджерата, като супата непрекъснато се бърка, докато пресеклите се яйца се сварят напълно. Супата се сервира с резенче лимон или лимонов сок.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц