Яйца по швейцарски

Бързо и вкусно хапване за закуска или вечеря


Начин на приготвянe
Намазваме тавичката с масло и слагаме в нея филии бял хляб. Върху хляба слагаме един пласт настърган кашкавал/сирене. Правим дупка върху хляба. Отгоре върху всяка филия хляб, в дупката която сме направили, счупваме по 1 яйце. Поръсваме с черен и червен пипер и печем в умерена фурна до готовност на яйцата.
Още по темата

Кашкавала се нарязва на не много тънки филики и го слагаме в намазана с масло тавичка. Варху всяка филика кашкавал счукваме по едно яйце порасваме с сол, малко...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп