




В миксер смесете брашното, солта, маслото и бъркайте докато се смеси добре и се получат шупли. Докато работи миксера, добавете лимоновия сок, и водата по 1 с.л. лъжица, докато тестото започне да се отлепя от стените на купата.
Омесете тестото на топка и разделете на две. Притиснете всяка половинат във формата на диск. Увийте в найлон и оставете за 1 час в хладилник.
Загрейте фурната на 150 градуса. Намазнете форма за пай.
Едната част от тестото разстелете на набрашнен плот. Сложете го във формата, като притискате към дъното и стените. Другата част от брашното разстелете на по-малък кръг и го нарежете на ленти, широки около 2 см.
Смесете ревена с ягодите и ванилията. Смесете захарта с царевичното нишесте и джинджифила и смесете с плодовете. Разстелете върху тестото, сложете на места маслото. Наредете лентите тесто като ги кръстосвате. Притиснете краищата към тестената основа. Поръсете 1 1/2 с.л. захар.
Печете 75 минути на 150 градуса. Покрийте с фолио, ако паят стане кафяв. Сервирайте на стайна температура.
