Ябълков сладкиш с бахар „Рени”



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

8

Начин на приготвянe
Обелете ябълките и ги нарежете на кубчета. Полейте ги със сока от лимона, като отделите малко за содата.
Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем. Добавете олиото, след това по малко от брашното, содата, предварително разтворена в малко лимонов сок.
Счукайте бахара в хаванче и го добавете към сместа, стафидите, ябълките и ванилията.
Разбъркайте и изсипете в тава, предварително покрита с хартия за печене.
Сложете в предварително загрята на 170 градуса фурна и печете около 35-40 мин.
Насладете се на един невероятен вкус!
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп