Ябълков крамбъл

Бърз, икономичен и ароматен десерт подходящ за всеки сезон


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Ябълките се измиват, почистват и режат на ладии. Взема се тава. Отгоре се подреждат ладиите ябълки. Захарта се смесва заедно с канелата и индийското орехче. Поръсва се върху ябълките. Кравето масло се смесва заедно с оризовото брашно и орехите. Получава се маслен слой. Той се нанася върху плододвете. Сладкишът се покрива с фолио. Пече се на умерена фурна 30 минути. После се маха фолиото. Връща се да се доопече само на горно печене, докато масления слой хване приятна златиста коричка.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп