




Форма за печене с диаметър 21 см. намажете леко с масло. Загрейте фурната до 180 градуса. Разбийте на крем маслото, млякото, захарта и яйцата. Изсипете брашното, бакпулвера и какаото и разбъркайте добре. След това добавете разтопения шоколад. Печете блата 45-50 минути. Охладете сладкиша 5 минути, преди да го извадите от формата. Разрежете го напречно. Може да го отрежете по краищата във форма на сърце.
За плънката, разбийте сметаната, докато се сгъсти и прибавете млякото. Отцедете добре черешите. Добавете ги към крема и разбъркайте внимателно. С получения крем слепете двата блата.
Разбийте пудрата захар с малко сок от черешите, за да получите не много твърда глазура. Оформете шприц от хартия за печене и я напълнете с глазура. Отрежете върха на шприца. Украсете очертанията на сърцето с орнаменти по желание.
