Шницел от гъши дроб с мед



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Нарежете зелето на 4 части и го сварете за 10 минути в подсолена вода, изцедете след това водата и сложете зелето на топло място. Гъшия дроб нарежете на парчета с дебелина 1,5 см, подправете със сол и черен пипер и го запържете за 30 секунди от всяка страна. Съхранете го на топло място.
В тенджера загрейте меда, след 2 минути прибавете вермута, а след още 2 гроздето. Гответе при постоянно бъркане за 2 минути, залейте със сока от запържения гъши дроб, прибавете зелето и гъшия дроб, разбъркайте за минути и сервирайте.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп