Швейцарски сандвичи
Богата и питателна закуска за енергия цял ден
Приготвяне
10 минути
Порции
1
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Намажете филийките с масло от двете страна. Сложете сиренето, бекона, домат и отново сирене и бекон. Покрийте с втората филия хляб. Загрейте тиган на силен огън и запържете филийките до златисто или докато сиренето започне да се разтапя.
Може да запечете сандвичите и в тостер.
Още по темата
Препечете на тостер филийките. Доматите, сиренето и авокадото накълцайте на ситно и смесете с крем сиренето. Намажете готовите филийки и украсете с маслини и магданоз.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп