Шарлота с плодове

Вкусен и лесен десерт за неделния следобед


Приготвяне
60 мин
Порции

10

Начин на приготвянe
В съд слагаме филаделфията, пудрата захар, сметаната, ванилията и разбиваме добре. Взимаме форма за шарлота /форма която се отваря от страни/ Слагаме оризова хартия и изсиваме вътре половината смест. Поставяме един ред бишкоти легнали, останалата смест и пак бишкоти. Оставаме в хладилника за 3-4 часа, докато крема се стегне. Изваждаме шарлотата от формата и слагаме в чиния, като махаме оризовата хартия. От страни я лепим с бишкоти. Измиваме и подсушаваме малините или ягодите и ги слагаме отгоре на шарлотата.
Още по темата

Разделят се белтъци от жълтъци. Белтъците се бият без захар. Жълтъците се разбъркват с миксер. Захарта, брашното и желатина се объркват и се прибавят към разбитите...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп