Чорба със свински джолан

Чорба със свински джолан Лакомник
Чорба със свински джолан
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г свински джолан

1 глава лук

3 скилидки чесън

1 връзка магданоз

2 моркова

1 картоф

1 зелена чушки

2 с.л. олио

черен пипер на вкус

сол на вкус

Начин на приготвянe

Джоланът се измива добре и се залива със студена вода в тенджера. Водата трябва да е 1-2 пръста над месото. Слага се на котлона да ври и се отнема пяната от време на време.

След като бульонът стане прозрачен, се добавят нарязаните на едро зеленчуци и подправките. Вари се, докато месото започне да се къса - около 2 часа.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц