Чили кон карне
Невероятно вкусна интерпретация от мексиканската кухня
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Запържва се каймата докато стане на трохи. Отделно се запържват гъбите отделно лукът. Към каймата се прибавят подправките гъбите, лука, боба. Готовата смес се разпределя на 10 равни части върху питките и се навиват на руло. Нарязват се и се подреждат изправени в предварително на маслена тава. Настъргва се кашкавала и се запича до златисто.
Още по темата
Запържете до омекване лука в 1 с.л. олио в дълбок тиган или тенджера. Добавете телешкото и чесъна и оставете на средно силен огън, докато сместа започне да покафенява....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп