Червени домати с майонеза и грах

Бъзро, лесно и вкусно предястие


Начин на приготвянe
Доматите се издълбават, осоляват и се обръщат да се изцедят. Грахта се сварява, отцежда и с нея се пълнят до половината домати. Другата половина се изпълва с майонеза, а тогоре се захлупват с резънче, от твърдо сваретото яйце, поръсено с магданоз. Останалият грах се разстила в голяма чиния, поръсен с копър и отгоре се нареждат приготвените домати.
Още по темата

Пастата се приготвя съгласно указанията на пакета, без да се добавят мазнина и сол. Сварената паста се прецежда, като се запазва 1 чаша от течността. Пастата се връща...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп