Царевична супа
Лятна супа с царевица и картофи
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В голяма тенджера на средна температура задушете лука и чесъна за 3-4 минути.
Добавете картофите, овкусете с малко сол и черен пипер и покрийте за 5-10 минути.
Добавете по-голямата част от царевицата, запазвайки малко за гарнитура и разбърквате. Добавете бульона и бадемово мляко, сложете капака и намалете температурата. Гответе, докато картофите станат меки. Махнете супата от котлона и я пасирайте до гладка смес. Върнете обратно супата на котлона, овкусете и оставете да се готви за около 10 минути, за да се сгъсти. Поднесете с останалата царевица и зелен лук по желание.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп