Царевичен кейк за закуска

Нестандартно и вкусно предложение за закуска или за хапване по всяко време


Начин на приготвянe
Царевицата се смила на пюре. Добавяме кондензираното мляко, както и яйцата. Идва ред на бакпулвера и маслото. Разбърква се добре, може и с блендер. Настъргваме кашкавала, разбъркваме отново. Изсипваме сместа в намазнена тавичка. Печем на 180 градуса за половин час.
Още по темата

Смесете царевичното и пшениченото брашно, захарта, бакпулвера и солта в купа. Изсипете олиото, разтопеното масло, меда, яйцата и млякото. Разбъркайте съвсем леко, само...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп