Хрупкави шоколадови сърца
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Захарта се слага в тиган и се разтопява на светъл карамел. Прибавят се лешниците, разбъркват се добре и сместа се изсипва върху хартия за печене. Когато карамелът се стегне, се начупва на парчета и се смила с кухненски робот или се счуква.
Сметаната се слага да заври, прибавят се шоколадът и маслото, разбърква се, докато стане гладка. Когато изстине, се слагат бадемите и карамелът с лешниците. Сместа се изсипва във форма на пласт от 1 см да стегне за 30 мин. в хладилника. След това се изрязват сърца с помощта на нагорещена формичка.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп