Хлебен пудинг

Нов живот за стария хляб, под формата на малки изкушаващи сладкишчета


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Разчупете франзелата на големи парчета. В купа смесете прясното мляко, разтопеното масло, разбитото яйце, ванилията и кокосовите стърготини и прибавете към франзелата. Сместа изсипете в малки формички за кекс, намазани с разтопено масло. Печете 40 минути на 180 градуса.
За соса: Маслото се разтапя в тиган и към него се прибавя пудрата захар. След като се получи хомогенна смес на тънка струйка се прибавят и разбитите жълтъци с уискито , като се бърка енергично, за да не се пресече сместа.
Готовите пудинги се вадят от формата и се заливат със соса след като поизстинат малко.
Приятен апетит!
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп