Фритита със сьомга



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 190 градуса. Намажете йена с масло. Загрейте олио и запържете ситно нарязания лук, добавете захар и гответе на слаб огън за около 20-25 минути при периодично разбъркване. Отнемете от огъня. Разбийте яйцата с млякото, сол, черен пипер. Прибавете ситно нарязания босилек, зеления лук. Нарежете рибата на ситно и я наредете на дъното на формата. Отгоре наредете лука, залейте с яйчената смес, поръсете с моцарела и запечете за 15-20 минути.
Още по темата

Твърдо сварените яйца се обелват и подреждат в малка тенджерка. Отделно се приготвя марината от вода, сол, оцет, лук (ситно нарязан), дафинов лист и лъжичка захар....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп