Фалшив “Гараш”



Приготвяне
1 час
Порции

8

Начин на приготвянe
Разбивам маслото и захарта на пухкав крем, след което добавям 6-те жълтъка един по един. Разбивам добре, добавям и какаото и ванилията и бъркам да стане хомогенна смес. Една трета от крема отделям в хладилника да се стегне, а към останалия крем добавям смлените орехи и разбитите на сняг белтъци, като внимателно бъркам отдолу нагоре, за да не излезе въздухът и кремът да спадне. В тава с хартия за печене (или ал. фолио) изсипвам сместа и пека в предварително загрята фурна на 150 градуса за 45 мин. След това оставям блатът да изстине и го сиропирам с алкохола, намазвам със заделения крем и отстрани наръсвам от смлените орехи, а отгоре може да се поръси с какаото.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп