Традиционна английска закуска

Вкусна закуска от английската кухня


Начин на приготвянe
Изсипваме фасула в тава, овкусяваме с червен и черен пипер и печем под грил, до сгъстяване на доматения сос, като от време на време го разбъркваме. Загряваме тиган с дебело дъно и незалепващо покритие и запържваме в него последователно наденичката, лентите бекон. Изваждаме ги и ги прибираме на топло. Сипваме малко от маслото и запържваме в него гъбите и нарязания на филии домат. Последно пържим и яйцата.
Още по темата

Беконът се нарязва на тънки слайсове и се разпределя на 2 равни части. В загрят тиган се счукват 2 яйца и се прибавя половината бекон. Пържат се заедно до...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп