Торта с малини
Изкусителен десерт със свежи плодове
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
10
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване и постепенно се прибавят брашното и разтопеното масло. Сместа се изсипва в намазана форма за торта и се пече около 35 мин. След това се обръща в чиния за торта и се оставя да изстине. Блатът се разрязва на три пласта, като между пластовете се намазва с 400 г от желето от малини. На слаб огън се слага остатъкът от желето заедно с пудрата захар и се бърка 15 мин. С тази топла смес се намазва целият сладкиш, оставя се 2-5 минути да стегне и веднага се закрепят отгоре и отстрани малините.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп