Торта с кроасани и крем



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

8

Начин на приготвянe
Блатът се слага във форма с подвижно дъно. Млякото се сварява със захарта и се добавя кремът, разтворен с малко вода. Прибавя се разтопеното масло и отново се бърка. Добавят се двете пакетчета желатин, предварително разтворен на водна баня и кремът продължава да се бърка. Кроасаните се нарязват на парчета и се слагат върху блата. Готовият крем се изсипва внимателно върху кроасаните и се оставя в хладилник да се стегне за 3-4 часа.
Глазурата се приготвя, като сладкото и сокът от компот се разредят. Прибавя се предварително разтвореният на водна баня желатин. Глазурата се изсипва върху крема и се оставя за цяла нощ в хладилника, за да се стегне хубаво.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп