4 яйца, 1 ванилия, 9 с.л. брашно, 9 с.л. захар се разбъркват и се изсипват върху хартия в тава за печене. След изпичането се разрязват с конец или остър нож. Останалите продукти + какаото се разбъркват и изпичат по същия начин за получаване на кафяв блат. Температурата на печене е 180 градуса. След като блатовете бъдат изпечени и разрязани, ги сиропираме със захарен сироп или вода от светъл компот. Разбъркваме крем “Оле” според указанията на опаковката с 400 мл мляко и намазваме първото парче тъмен блат. След него поставяме светъл блат, който намазваме с шоколадовия крем, който приготвяме също според указанията на опаковката с 200 мл мляко. Редуваме ги, докато свършат продуктите. Оставяме в хладилник за 1 час. Разбиваме сметаната с чаша и половина захар и украсяваме тортата с нея и плодовете.
Добър апетит!