Прясното мляко се сварява. Яйцата се разделят на белтъци и жълтъци, като се разбиват поотделно. От свареното мляко се отделя 1 чаена чаша, поизстинала, с която се залива желатинът, за да набъбне. Брашното се размива с малко вода, за да стане гъста каша. Към свареното мляко се прибавят захарта, разбитите жълтъци и брашното на каша. Като започне да се сгъстява, се сваля от котлона и тогава се прибавят маслото, разбитите белтъци и набъбналият желатин. Разбърква се добре да стане еднородна смес. Сместа се разделя в три купички, като в първата купичка се добавя какаото, във втората купичка се добавя ванилията, в третата купичка се добавят смлените орехи. Във форма за кекс, предварително намокрена с вода, се изсипва сместа последователно от 1-ва, 2-ра и 3-та купичка. Формата се слага в хладилник за няколко часа, за да стегне. След това се обръща в табла. Става разкошна торта!
Добър апетит!