Торта “Гараш”



Приготвяне
2 часа
Порции

8

Начин на приготвянe
Блатът:
Разбиваме белтъците със захарта. Прибавяме смлените орехи, брашното и бакпулвера, които предварително са смесени. От получената смес печем 3-4 блата в тава върху намазана с олио хартия на умерена фурна.
Кремът:
Маргаринът се разбива с пудрата захар.
Прибавят се какаото, което е предварително размито с млякото, ванилията и жълтъците един по един.
При разбиването е необходимо да бъркаме в една посока. Ако не спазим това условие, кремът ни ще се пресече.
С крема се слепват блатовете и се намазва отгоре. Украсява се по желание. В изпратената от мен снимка кремът отгоре е направен на пламъчета, като се потупва крема с опакото на лъжица и поръсен нарязан шоколад.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп