Торта „Гараш”



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Блатовете се приготвят, като се разбъркват всички продукти внимателно. Не се разбива с миксер! Изпичат се два блата. Кремът се приготвя, като се разбиват с миксер жълтъците, към тях се прибавя размекнатото масло, какаото и пудрата захар. Кремът е за двата блата. Глазурата се приготвя, като се смесват захарта, какаото и яйцето. Слагат се на слаб огън и се бъркат, докато се получи каша. Първият блат се намазва с половината от крема, слага се вторият блат и се покрива с останалия крем. Тортата се слага в хладилник да стегне и след това се залива глазурата. Поставя се пак в хладилник.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп