Топъл ордьовър с гъби

Топъл ордьовър с гъби Лакомник
Топъл ордьовър с гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

200 г мариновани гъби

20 малки лукчета

8 филийки от франзела

125 г масло

5 с.л. олио

2 ч.л. лимонов сок

сол

черен пипер

магданоз

Начин на приготвянe

Гъбите се отцеждат, поръсват се с черен пипер, сол, лимонов сок и олио. Филийките се режат дебели 1 пръст, оформят се кръгове само от средата и се пържат в маслото. Лукчетата се обелват, осоляват се и се изпичат в намаслена тавичка. В средата на чиния се слагат гъбите, около тях се подреждат филийките, а между тях се слага по 1 лукче. Поднасят се поръсени с магданоз.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц