Топла пача със свинска опашка
Приготвяне
90 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Субпродуктите се почистват и измиват много добре. Слагат се в дълбок съд и се заливат със студена вода. Прибавят се лук и моркови, нарязани на едри парчета, обелените скилидки чесън, черният пипер и дафиновият лист. Щом възври, се посолява на вкус и се вари до готовност на месото. Бульонът се прецежда, зеленчуците се отстраняват, а месото се обезкостява, като се отделя и хрущялната тъкан на ушите. Нарязва се на дребно и се връща обратно в бульона. Щом кипне, се сваля от огъня. Прави се студена застройка с яйцата. Поднася се със счукан чесън, оцет, млян черен и лют червен пипер на вкус.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп