Топла зеленчукова салата



Начин на приготвянe
Загрейте олио, запържете лука, чесъна, лютата чушка за 1-2 минути. Прибавете жълтата и червената чушка, тиквичката, патладжаните, гъбите и гответе при периодично разбъркване за 3-5 минути. За дресигна загрейте продуктите. Добавете към останалите зеленчуците изцедения боб, залейте с дресинга, разбъркайте, добавете спанака и сервирайте като поръсите с орехи.
Още по темата

Сварете пастата по указанията на опаковката в подсолена вода. Изцедете. Смесете тиквичките с пестото, разбъркайте добре и подправете. Запържете за 2 минути, добавите...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп