Тиквени бисквити



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Слага се тиквата, захарта и зехтинът в купата на блендера и пасирате, докато се хомогенизират продуктите. В отделна купа смесвате сухите съставки, прибавяте към тях тиквата и разбърквате. Трябва да се получи смес малко по-гъста от кексово тесто. Ако тиквата е била по-водна, може да се наложи да добавите още малко брашно.
С помощта на чаена лъжичка сипвате от сместа в тава, която сте застлали с хартия за печене. Може да украсите сладките с парченце орех. Печете в загрята до 170 градуса фурна. Времето за печене е около 15-20 минути, но все пак е добре да ги наблюдавате.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп