Тиквен шницел

Чудесно зеленчуково предложение за финал на деня


Начин на приготвянe
Изчистените тиквички се нарязват по дължина, осоляват се, потапят се в брашно и се пържат. Отделно се прави смес от сиренето и яйцата. Между две тиквички се слага от тази смес, притискат се добре и се потапят в разбитите яйца, след това в галета и пак в яйца. Шницелите се пържат в силно сгорещена мазнина. Вместо сирене може да се сложи кашкавал.
Още по темата

В маслото се запържват нарязаният лук, изцедените от консервите грах и царевица и нарязаните на ситно чушки. Картофите се сваряват, обелват и се настъргват на едро...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп