Терин от миди
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Отделете червеното месо на мидите от бялото. Пасирайте бялото месо. Прибавете 4 яйца и 100 мл сметана. Подправете със сол и черен пипер.
Направете същото и с червеното. Загрейте фурната до 160 градуса. Загрейте зехтина и запържете лука и чесъна и ги прибавете към пасираното бяло месо. Сложете половината от сместа с бялото месо в тавата на равен пласт, а върху нея тази с червеното месо и останалата с бялото. Покрийте с фолио и сложете тавата във фурната, като отдолу поставите още една с вода. Когато водата кипне намалете температурата на 120 градуса и печете за час и половина.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп