Телешко с гъби
Вкусна и лесна рецепта за обяд
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загряваме маргарина в голяма тенджера и прибавяме месото. Доливаме предварително разбития с 5 с.л. вода телешки бульон и оставяме да ври на среден огън, докато месото омекне. Измитите гъби нарязваме на парчета и ги държим в дълбок съд с вода 15 мин. След това ги прибавяме към телешкото филе заедно със соевия сос, чесъна, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме всичко и оставяме да ври 30 мин на тих огън. Ако е необходимо, можем да долеем още вода. Ястието е готово, когато остане мазнина. Преди да сервираме, поръсваме с предварително нарязания магданоз.
Още по темата
Оставяме маслото в тенджера и го затопляме на среден огън. Добавяме предварително нарязаното месо и го задушаваме. Прибавяме нарязаните на ситно кромид лук и чесън,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп