Телешко по селски
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на порции, слага се в тенджера заедно с нарязаните на дребно лук и домати, червения пипер, сол, оцет и вода, колкото да се покрие месото и зеленчукът. Оставя се да ври на тих огън до омекване. Тиквичките се обелват, нарязват се на кръгчета и се пържат в мазнината. Свареното месо се слага в тава и около него се подреждат изпържените тиквички и целите люти чушки. Ястието се залива с млякото, разбито с размитото в малко вода брашно, поръсва се със ситно нарязаните магданоз и копър и се пече във фурна 10-15 мин.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп