Телешко каре с винен сос
Приготвяне
2 часа
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се натрива с разрязаната глава лук и скилидка чесън. Поръсва се със сол и черен пипер, залива се с разтопеното масло и се слага в тавичка с 1 ч.ч. вода. Месото се пече в умерена фурна, като се полива със соса от печенето. Когато се запече добре се залива с виното и се доопича. Брашното се запържва в маслото, залива се с вода, колкото да се разбие, прибавят се сол, черен пипер и щом заври, се изсипва в тавичката. Оставя се месото да се попече в соса и се изважда от тавата. Сосът и месото се поднасят поотделно.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп