Телешки котлети по милански

Телешки котлети по милански Лакомник

Апетитни и крехки, поднесени със свежа гарнитура

Телешки котлети по милански
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 телешки котлета

3 яйца

галета

сол

черен пипер

галета

масло

Начин на приготвянe

Разбийте яйцата. Овкусете котлетите със сол и черен пипер. Потопете ги в яйцата и след това ги оваляйте в галетата. Притиснете леко с длани. Задушете котлетите в разтопеното масло за по около 10 минути от всяка страна. Сервирайте с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Котлети с картофи и лук
В тиган се налива 2 с.л. олио и съдът се поставя на включен котлон. Котлетите се поръсват от всички страни с брашно. Запържват се за 4 минути в тигана. След това се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц