Таратор по жътварски
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Таратор по жътварски](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_b7d66e5ca7cc40b16d14b9571c2815dc.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
0
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Филиите хляб предварително се накисват в студена вода и се претриват на каша. Към нея се прибавят счуканите със солта орехови ядки и чесън, оцет и олио. Сместа се разбърква добре и се разрежда със студена вода. Тараторът се поднася студен.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп