Таратор по жътварски

Таратор по жътварски Лакомник
Таратор по жътварски
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

2 филии бял хляб

10 скилидки чесън

2 с.л. оцет

1 ч.ч. орехи

1 ч.л. сол

2 с.л. олио

Начин на приготвянe

Филиите хляб предварително се накисват в студена вода и се претриват на каша. Към нея се прибавят счуканите със солта орехови ядки и чесън, оцет и олио. Сместа се разбърква добре и се разрежда със студена вода. Тараторът се поднася студен.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц