Таралежки с мас

Таралежки с мас Лакомник
Таралежки с мас
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

1 ч.ч. свинса мас

3 яйца

5 с.л. захар

1 ванилия

1 ч.ч. нарязани орехи

брашно

пудра захар за поръсване

Начин на приготвянe

Свинската мас се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се един по един жълтъците и един белтък, ванилията и биенето продължава. Добавя се брашното и се замесва меко тесто. От него се оформят малки топчета, потапят се в разбития белтък и след това в ситно нарязаните орехи. Подреждат се в намазнена тава и се пекат при 220 градуса, поднасят се поръсени с пудра захар.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц