Талятели със зелен фасул и салвия



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Обелете картофите и нарежете на средно големи хапки. Кипнете вода, подсолете и сложете картофите. След 10 минути добавете фасула. Сложете и пастата. Варете още 10 минути докато картофите и пастата омекнат.
Нарежете листата салвия, намачкайте със сиренето и добавете маслото и черния пипер.
Запазете 1/2 ч.ч. от водата, в която е вряла пастата. Отцедете пастата и зеленчуците и ги добавете към сместа със сиренето. Разбъркайте така че сиренето да се разтопи от горещите талятели. Ако сосът е малко, добавете 1 с.л. от запазената вода от варенето на пастата.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп