Сълзици с канела
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Сълзици с канела](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_595fc0187da551f1a9b633caa7068ad6.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
30 минути
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
10
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Фурната загряваме на 170 градуса. Размразеното тесто поръсваме със захар и канела. В зависимост от вкуса, можете да увеличите или намалите захарта и аромата. Започваме да завиваме тестото на руло от дългата му страна до средата на листа, същото правим и с другата половина. Режем на филийки с дебелина 0,5 см, нареждаме в тавичка, в която сме сложили хартия за печене (можете да пропуснете хартията, но захарта залепва за тавата и е по-лесно за почистване). Печем до зачервяване.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп