Супа с пържена наденица и чесън

Супа с пържена наденица и чесън Лакомник
Супа с пържена наденица и чесън
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
6
Автор
Албена Грънчарова, Бургас
Лакомник Необходими продукти

300 г наденица
1 картоф

1/4 зеле

2 с.л. доматено пюре
2 скилидки чесън
25 г масло
1/2 връзка магданоз
сол
черен пипер

Начин на приготвянe

Нарязваме продуктите. Слагаме картофа в студена вода и след 2-3 мин добавяме чесъна. Варим 10-15 мин, след което сваляме от огъня и пасираме. Прибавяме маслото, доматите, зелето, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме и връщаме на слаб огън докато се свари зелето. Нарязаната наденица запържваме на тих огън. Готовата супа сервираме с наденицата и ситно нарязания магданоз.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц