Супа с кюфтета
Вкусно и питателно предложение за обяд
Приготвяне
60
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Лукът се почиства, измива, нарязва се на ситно и се запържва. Към него се прибавя изчистения и измит ориз и се залива с бульон. Каймата се омесва с 1 яйце, 2-3 супени льжици полусварен ориз, черен пипер на вкус, по 1 супена льжица ситно нарязани копър и магданоз. От сместа се оформят 8 кюфтета и се пускат във врящия бульон. Супата се оставя да се вари на тих огън. Когато стане готова, се застройва с разбитите с прясното мляко яйца. Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязани копър и магданоз.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп